Home

Fine Art Prints op Canvas

Productkeuze

  • Fine Art Canvas opgespannen op spieraam

  • Fine Art Canvas zonder spieraam

Formaat

Prijzen en oplages

 

Fine art prints op canvas: optimale kleurkracht

Bij fine art prints komen alle details in een foto volledig tot hun recht. De foto wordt geprint op een Epson SureColor SC-P20000 grootformaat printer, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor hebben fine art prints een lange houdbaarheid van wel 100 jaar en meer.

Onze fine art prints op canvas zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de inkten niet worden afgebroken en een optimale kleurkracht verkrijgen.

Onze technieken

De Epson SureColor SC-P20000 grootformaat (64”/162,6 cm) printer staat bekend om de zeer natuurgetrouwe reproducties van schilderijen, aquarellen en gouaches. Het gebruik van de gepigmenteerde UltraChrome PRO inktset (9+1 kleuren) in combinatie met de zeer fijne afdruktechnologie van de PrecisionCore MicroTFP-printkop zorgt voor een nog groter kleurenspectrum en unieke afdrukprestaties. De Epson SureColor SC-P20000 print zwart-wit zoals zwart-wit bedoeld is: met 4 verschillende grijze/zwarte inkten en een speciale zwarte inkt voor matte prints. Het resultaat is een geweldige grijsbalans en een zwart dat ook echt zwart is.

Fine art prints op canvas aanleveren

Standaard worden alle fine art print canvasdoeken gespannen op een houten spieraam met een dikte van 2cm. Hierbij dient rekening gehouden te worden met een afloop van 2,5 cm rondom. Ook de zijkanten van de fine art prints op canvas worden zo van beeld voorzien.

Bij een niet opgespannen fine art print op canvas wordt geen afloop meegerekend; de bestelde maat wordt de maat van het gehele canvas. Houdt hier rekening mee als u het canvas zelf wilt opspannen.

 

Begin met bestellen