Home

Lambda Print

Productkeuze

  • Lambda zwart-wit foto

  • Lambda foto-afdruk

  • Lambda lichtbakfilm

Materiaal

Formaat

Prijzen en oplages

 

Iedere Lambda print: een natuurlijke uitstraling

Een fotografisch topproduct met een schitterend resultaat. Lambda prints hebben een groot kleurbereik en zijn van de hoogste kwaliteit. Met de Durst Lambda belichten wij op conventionele wijze lichtgevoelig fotografisch materiaal. Net als vroeger wordt het belichtte materiaal ontwikkeld en gefixeerd.

Diverse benamingen, één techniek

Lambda print levert een schitterend resultaat. Het staat ook wel bekend als C-print of Vakprint en omvat een Durst belichtingstechniek in RGB met lasers voor rood, groen en blauw licht. De Lambda belicht niet alleen op kleurpapier, maar ook op echt zwart-wit Galerie RC Digital Silver papier van ILFORD/HARMAN met een halfmatte of een glanzende finish.

Voor de finishing touch kunnen de Lambda fotoprints door ons worden opgeplakt op bijvoorbeeld op Dibond of Forex. Halfmatte afdrukken kunnen tevens worden voorzien van een beschermfolie. Ga hiervoor naar de pagina Lambda Fotoprint Opgeplakt. De hoogste kwaliteit verkrijgt men bij veredeling achter plexiglas.

Voor gebruik in lichtbakken leveren wij Duratrans lichtbakfilm in een heldere en opaal-witte variant. Door de fotochemische verwerking blijft dit materiaal ook op lange termijn kleurecht.

Lambda prints: vele kleuren, vele keuzes

Er zijn volop mogelijkheden op het gebied van Lambda prints. Kunstenaars, musea, galerieën en verzamelaars kiezen voor deze techniek, Lambda prints. Bij Eyes On Photoart adviseren we u hier graag over de meerdere mogelijkheden ideaal voor uw situatie. Wij zijn ook in staat om maatwerk af te leveren. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. 

Bekijk de aanleverspecificaties hier.