Home

Zwart-wit foto print

Afmeting

  • Lambda Zwart-Wit Foto

Materiaal

Formaat

Prijzen en oplages

 

Prachtige zwart-wit foto afdrukken

Zwart-wit foto’s afdrukken van de allerbeste kwaliteit. Met de Durst Lambda produceren we niet alleen de mooiste Lambda prints, we belichten ook prints op echt lichtgevoelig ILFORD / HARMAN zwart-wit papier. Net als vroeger wordt het belichtte materiaal ontwikkeld en gefixeerd in ILFORD zwart-wit chemicaliën.

Het juiste papier

ILFORD / HARMAN Galerie RC Digital Silver is een superieur (190 g/m2) zilvergelatine RC papier met een neutrale beeldtoon, op een helder witte drager. Het is verkrijgbaar met een glanzend oppervlak en met een elegante parelmoer textuur. ILFORD / Harman Galerie RC Digital Silver is ontworpen met de laatste zwart-wit zilverhalogenide technologie, geoptimaliseerd voor moderne laser-fotobelichters zoals de Durst Lambda. De excellente contrast- en scherpteweergave zorgen voor een perfecte reproductie van hoogwaardig monochroom fotowerk en is zeer geschikt voor zwart-wit afdrukken en om te plexificeren.

Kwaliteit gegarandeerd bij alle zwart-wit foto afdrukken

Aan zwart-wit afdrukken besteden we bij Eyes On Photoart de grootst mogelijke zorg. We drukken af op echt zwart-wit zilver gelatine RC papier. Hierdoor hebben de prints:
• een consistente, neutrale beeldtoon
• een sterke zwarting en gedetailleerde hooglichten

Zwart-wit foto afdrukken op RC papier zijn, onder alle lichtomstandigheden, vrij van kleurzwemen. De helder witte papierdrager zorgt voor een nog krachtiger beeld.

Bekijk de aanleverspecificaties hier.

 

Begin met bestellen