Home

Lambda Fotoprint

FotoprintsC-Print, Lambdaprint, Vakprint: het zijn verschillende benamingen voor dezelfde Durst belichtingstechniek in RGB met lasers voor rood, groen en blauw licht. Met de Durst Lambda belichten wij op conventioneel lichtgevoelig fotografisch materiaal. Net als vroeger wordt het belichtte materiaal ontwikkeld en gefixeerd.

Kunstenaars, musea, galerieën en verzamelaars kiezen voor deze echte, zilverhalogenide fotoafdrukken op Fuji Crystal DP II papier om hun fotorealistische weergave, natuurlijke uitstraling en langdurige kleurechtheid van 75 jaar in archivering.

Zwart-wit foto’s kunnen in superieure kwaliteit worden geprint op echt zwart-wit Galerie RC Digital Silver papier van ILFORD/Harman met een halfmatte finish.

Voor de finishing touch kunnen de Lambda fotoprints door ons worden opgeplakt en veredeld, bijvoorbeeld op Dibond of Forex. Halfmatte afdrukken kunnen tevens worden voorzien van een beschermfolie (ga hiervoor naar Fotoprint > Lambda Fotoprint Opgeplakt).

Voor gebruik in lichtbakken leveren wij Duratrans lichtbakfilm in een heldere en opaal-witte variant. Door de fotochemische verwerking blijft dit materiaal ook op lange termijn kleurecht.

Bekijk de aanleverspecificaties hier.

 

Aanlevertips:

  • Lever de bestanden 1:1 opgemaakt op het juiste formaat aan, voor het beste resultaat op 200dpi.
  • Houdt bij een opgeplakt product rekening met 3mm afloop rondom.
  • Een witte rand in de opmaaktool betekent ook een witte rand aan de print.
    Gebruik de uitvul-functie, of zoom handmatig in voor de gewenste uitsnede.

 

Productkeuze

  • Lambda foto-afdruk

  • Lambda lichtbakfilm

Materiaal

Formaat

Prijzen en oplages